[VIJUGA.COM.HR] Vijuga: The best place for art!

Kao što možete primijetiti, Vijuga je mjesto koje spaja umjetnike i ljubitelje umjetnosti. Trenutno se broji 1.400 umjetnika iz 7 različitih država zbog čega smo vrlo zahvalni svim uključenima te nam je cilj povećavati taj broj te spajati što veći broj umjetnika i ljubitelja umjetnosti. Broj zainteresiranih umjetnika se svakodnevno povećava pa zašto ne biste i Vi bili dio ove vizije koja spaja umjetnike na jedno mjesto?

Želja nam je da svaki uključeni umjetnik može podijeliti sa svima svoje radove odnosno pokazati svoju strast i kreativnost. No to nije jedina stavka uključenosti u ovaj projekt. Moguće je i ostvarivanje umjetničke suradnje, kroz vašu uključenost i aktivnost možete također osvojiti vrijedne nagrade te mnoge druge mogućnosti. Ukoliko se priključite, moći ćete uvidjeti prednosti i privilegije koje Vam Vijuga donosi i zašto je veliki odaziv umjetnika. 

U današnje vrijeme, premalo se pridodaje razvoju umjetnosti te, općenito, premalo se daje pažnje umjetnicima. Vijuga Vam omogućuje, kako je prethodno navedeno, spajanje sa drugim umjetnicima, dijeljenje Vaših radova i promociju, no, prije svega, zajedničko uživanje u umjetnosti. 

Još jednom, zahvaljujemo svima koji su uključeni u ovaj projekt i koji žele da se doprinese stvaranju jedinstvenog mjesta za nas umjetnike te cijenimo svakog novog umjetnika!

 

Kako bi dodatno nadogradili sve aktivnosti Vijuge, potrebna nam je Vaša povratna informacija odnosno možete ispuniti anketu u nastavku: https://forms.gle/y3EvnPmjtVoonY8r5

 

Lijep pozdrav uz prijedlog: Oslobodite svoju kreativnost! 😊