Obojimo puno srce ljubavi projekt

Prije mjesec dana pokrenuli smo naš dugo očekivano projekt u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Ivan Štark u Osijeku. Malo donosimo novosti kako smo napredovali. Nije nas bilo dugo, ali ponovno smo s Vama.

Obojimo puno srce ljubavi projekt je koji smo pokrenuli u ožujku 2021. godine. Cijela ideja projekta osmišljena je kako bi prikupili potrebne donacije za izgradnju sjenice koja će olakšati nastavne, ali i izvannastavne aktivnosti polaznika Centra. Polaznici Centra su osobe s poteškoćama u razvoju i izražavaju se kroz – umjetnost.

Prilikom otvaranja ovog projekta, polaznici su oslikali 70-80 radova koji su bili predstavljeni na izložbi u Centru. Nažalost zbog pandemije izložba nije bila otvorena za javnost. Kako bi riješili ovaj problem, odlučili smo u suradnji s Vijuga j.d.o.o. iz Osijeka ostvariti suradnju.

Što smo dobili suradnjom? U suradnji s tvrtkom kreirali smo službenu web stranicu projekta! Kako bi potaknuli na donacije, postavili smo cijelu izložbu na web stranicu. Umjesto izložbe u Centru kreirali smo web izložbu koja je objavljena još od lipnja. Službenu web stranicu možete pronaći na Obojimo puno srce ljubavi projekt. 

Početkom jeseni u planu je postavljanje kampanje na platformi Croinvest, a ako ne želite čekati do tada, Vaše donacije možete uplatiti na idućoj poveznici: Donacije

Također, pozivamo te da pogledaš i kratko emitiranje o našem projektu!

Humanitarna akcija u COO ”Ivan Štark” – prodajom radova do nove sjenice

Ako ste više za čitanje, možete nas pronaći ispod!

Izložba “Moj svijet” u Centru Ivan Štark

Glas Slavonije

Posjetite nas i na društveni mrežama za više informacija o projektu:

Facebook

Instagram

Službena stranica o aktivnostima udruge Vijuga

Uskoro se vidimo s kampanjom kreiranom posebno za ovaj projekt. Pozivamo tebe i sve koje poznaješ da pogledaš izložbu radova polaznika Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. Samo činjenica da su njihovi radovi viđeni od strane zajednice im puno znači. Nemojmo dozvoliti da ovo ostane tabu tema!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.