[DOĐI DA TI POKAŽEM] Poziv za završnu izložbu

Učenici i odrasli korisnici  Centra za odgoj i obrazovanje ‘‘Ivan Štark‘‘ Osijek 11.02.2019. sudjelovali su na radionici izrade proizvoda od keramike i stakla održanoj u sklopu projekta ‘‘Dođi da ti pokažem‘‘. Projekt je u realizaciji COO-a ‘‘Ivan Štark‘‘ i Udruge Vijuga osmišljen radi integracije djece s poteškoćama u razvoju s lokalnom zajednicom, kojoj bi se na taj način približile njihove mogućnosti kroz umjetničke radove i stvaranje svijesti o vrijednosti vlastitog mišljenja, promocije osjećaja za lijepo i duhovnu dimenziju postojanja.

Na radionici smo se upoznali s radom na lončarskom kolu, ručnim modeliranjem u glini i izradom funkcionalnih predmeta kao što su zdjele i šalice, zatim upoznavanje i rad s fuzijom stakla, što uključuje rezanje, bojanje i slično. Rad s keramikom i fuzijom stakla specifično je područje koje se u COO-u Ivan Štark intenzivno i terapeutski radi već godinama.

Pozivamo sve zainteresirane na izložbu izrađenih radova koja će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. u Muzeju likovnih umjetnosti s početkom u 17 sati.

[DOĐI DA TI POKAŽEM] Poziv za završnu izložbu
[DOĐI DA TI POKAŽEM] Poziv za završnu izložbu
Željeli bismo se zahvaliti svima koji su doprinjeli ostvarenju ovoga divnog projekta, svim našim donatorima a to su: Brlić d.o.o,  Karolina d.o.o. Osijek,Stanić Beverages d.o.o. Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o.,Foto Art d.o.o. i Vesna Bogdan,

Link Facebook događaja https://www.facebook.com/events/1045372152327548/

 

Pogledajte više…

[DOĐI DA TI POKAŽEM] Otvorenje završne izložbe u sklopu projekta “Dođi da ti pokažem”

[DOĐI DA TI POKAŽEM] Održana radionica u COO “Ivan Štark”

[DOĐI DA TI POKAŽEM] Projekt “Dođi da ti pokažem”